Noticies

 • 18

  Jun
  Auto Sant Celoni aposta per la reducció dels residus

  Auto Sant Celoni, Celomovil i Motor Car són tres concessionaris de cotxes de Sant Celoni que pertanyen a una mateixa empresa. La filosofia deIs responsables d'aquesta empresa ha estat la de ser el més exigents possible de cara a oferir un servei de qualitat als clients i que alhora sigui respectuós amb el medi ambient. És per aixo que els tres concessionaris han aconseguit la certificació de qualitat ISO 9001-2000 i la de medi ambient ISO 14001- 2004. Tant una com l'altra han provocat que l'empresa i els seus treballadors hagin hagut d'adaptar els seus processos de treball. Tal com explica Marta Paya, responsable de Qualitat i Medi Ambient deIs tres concessionaris, "ha calgut agafar uns habits nous i reeducar-nos tots". Pel que fa a les mesures relacionades amb el medi ambient, on han tingut més incidencia és en el funcionament del taller, Així, per exemple, s'aposta per la reducció deIs residus (components electrics, cartró, vidre, oli, etc.), per complir la normativa de sorolls pel que fa al treball amb les xapes deIs cotxes, a reciclar els filtres de la cabina de pintura, entre altres. "És important que quan un cotxe entri al taller no hi hagi cap vessament al terra", afirma Marta Paya.

  L'empresa té la mateixa cura pel que fa a la qualitat deIs seus sistemes de gestió. "De cara al client, garanteixes que t'atens a una norma europea que marca una qualitat", afegeixen les mateixes fonts. Auto Sant Celoni ven cotxes de la marca Seat i és el primer dels tres concessionaris que va començar a funcionar. Després, cap als anys noranta va néixer Celomovil, que treballa amb Volkswagen i Audi i, més recentment, Skoda. El tercer concessionari que va obrir la mateixa família és Motor Car 2002, que ven en exclusiva cotxes de la marca japonesa Suzuki. Els tres concessionaris van participar a la Fira del Vehicle Nou i Km. O, celebrada a Sant Celoni al mes de maig passat. Entre els tres, l'empresa va exposar als visitants una quarantena de vehicles de les cinc marques diferents.

 • 17

  Jun
  Auto Sant Celoni certifica qualitat i medi ambient

  Els concessionaris Auto Sant Celoni (Volkswagen, Skoda i Audi), Celomobil (Seat) i Motor Car (Suzuki) estan reconeguts amb les ISO 14001:2004, ambiental, i la 9001:2000, de qualitat. Els tres concessionaris són tres empreses de marques diferents pero tenen els mateixos propietaris. Marta Paya, d'Auto Sant Celoni, explica que aquestes certificacions garanteixen "que tots els treballadors segueixen els mateixos processos i metodes de treball, i aixo repercuteix en el resultat final de cara al client". Pel que fa a la certificació de qualitat, Paya considera que garanteix el maxim nivell de qualitat als clients. La mediambiental, en canvi, certifica el respecte a l'entorn.

  Els tres concessionaris tenen la ISO 14001:2004 en reconeixement a la venda i servei postvenda de vehicles nous i d'ocasió, la prestació de servei de concessionari i taller de vehicle comercial, manteniment, reparació electrica i mecanica de vehicles automobils, manteniment i reparació de xapa i pintura de vehicles, assistencia en viatge i prestació de serveis d'assegurança de vehicles. Aquest últim servei, pero, només l'ofereixen Auto Sant Celoni i Celomobil.

 • 17

  Jun
  La Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Celoni rep menys públic pero les xifres de vendes pugen

  Sara González - La cinquena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Celoni va tancar diumenge amb un 17% dels cotxes exposats venuts. Un total de 154 cotxes i 16 motocicletes d'onze concessionaris van ser exhibits durant tot el cap de setmana. En aquesta cinquena edició l'organització estima que unes 3.600 persones han visitat la fira, xifra que suposa un descens del nombre de visitants. Tot i aixo les xifres de vendes s'han incrementat en un 2% respecte a l'any anterior. Els venedors comenten que la majoria de compradors són d'altres pobles del Baix Montseny i de la comarca. "Es demostra que la fira proporciona turisme al municipi", comenta la dinamitzadora de comerç Eva Cabrera. La dinamitzadora explica que la fira d'enguany destaca perque ofereix cotxes de més categoria. "Els vehicles de la fira tenen unes garanties i uns mínims de condicions, dos punts fonamentals per potenciar una fira amb una imatge de qualitat", afegeix Cabrera.